Prisinformasjon

Innledningsvis ønsker vi å gjøre oppmerksom på at det er umulig for oss å sette en fast pris som skal dekke alle typer webdesign. Et slikt arbeid vil alltid inneholde for mange ukjente faktorer før detaljene i oppdraget er kjent.

Bruk av fastpris vil etter vårt skjønn derfor bli for høy, og vil ikke være korrekt overfor en potensiell kunde.

Først når vi kjenner detaljene kan vi avklare tidsforbruk, dvs antall timer som vil medgå til utvikling, ferdigstillelse og godkjenning. Alt dette før produktet kan overleveres til kunden.

Endelig pris vil også kunne påvirkes av behov for evt tilleggsmoduler eller brukerlisenser, alt avhengig av nettsidens kompleksitet.

Det sikreste for deg er derfor å ta kontakt og fremlegge dine ønsker og behov, slik at vi i fellesskap kan finne frem til en løsning, og en pris, vi begge kan bli fornøyd med.

Basert på dette angis kun startpriser i vår prisliste.

(fra 1. jan 2023)

Enkel HTML sideFra kr 4.000,-
Mal (template) for WordPressFra kr 5.000,-
Serviceavtale (pr domene / pr kalenderår)Fra kr 4.500.-

(Krav til nettside og serviceavtalens omfang vil bestemme endelig pris)


Domene og Webhotell

Selv om disse tjenester ikke inngår i vår egen portefølje vil vi naturligvis være behjelpelig med både domeneregistrering og bestilling av webhotell via tredjepart, f.eks Domeneshop, hvis kunden skulle ha behov for dette. For slike behov kan følgende generelle priser legges til grunn:

(fra 1. jan 2023)

Registrering av domeneFra kr 130,-
Årsavgift for domeneFra kr 130,-
Wehotell pr mndFra kr 25,- til kr 60,-
Kun epost (knyttet til domene)Kr 90,-/år

Prisene over er veiledende og bestemmes iht valgt toppdomene (.com/.net/.org/.no/osv) samt webhotellets kategori og lagringskapasitet.
Noen domener, f.eks .eu og .info, kan ha lavere pris.

error: Content is protected !!